Remke Vet | OVER MIJ
21474
page-template-default,page,page-id-21474,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

OVER MIJ

Mijn naam is Remke Vet, fotograferen doe ik al bijna mijn hele leven. In de loop der jaren heb ik vele verschillende manieren van fotografie uitgeprobeerd van dia’s tot zelf zwart wit en zelf ontwikkelen in de doka. De laatste jaren gebruik ik alleen nog maar mijn digitale camera’s, je kan zo veel sneller het resultaat zien, heerlijk!

Naast mijn digitale spiegelreflex camera (Canon EOS 6D Mark II) gebruik ik ook veel mijn onderwater camera (GoPro Hero 4), een compact camera (Panasonic Lumix DMC-GF7). En natuurlijk gebruik ik ook mijn telefoon (iPhone 11) die ik altijd bij me heb en waar ik dus makkelijker een mooi moment mee kan vastleggen.

Fotografie gaat voor mij ook niet om de beste camera of het duurste objectief, maar om het vastleggen van een moment, in een mooie compositie en met het juiste licht. Ik heb een passie voor food fotografie, travel fotografie en product fotografie dmv bijvoorbeeld flatlay.

Naast fotografie in opdracht geef ik ook workshops op het gebied van content creatie, flatlay fotografie en social media fotografie. Wil je meer info over de zakelijke kant van mijn fotografie? Of wil je met me samenwerken, stuur me dan gewoon even een mailtje!

NEEM CONTACT MET ME OP
Afbeelding over remke